Left Banner

left Banner

Left banner1

Left banner1

  • Nieuw product

Anytone AT D578UV Plus

€ 379,00
Incl. B.T.W.

Met Analoog APRX RX

Inclusief Bluetooth PTT knop

Aantal

Productomschrijving

De nieuwe Anytone AT-D578 UV Plus is een geüpgrade versie (Analog APRX RX en Airband RX (AM)) van de zeer populaire Anytone AT-D578 Pro.

De Anytone AT-D578UV Plus is een mobiele dualband (UHF/VHF) transceiver met VHF 55 Watt & UHF 40 Watt vermogen en een frequentiebereik van 144 tot 146MHz op de VHF band en 430 tot 440MHz op de UHF band. Tevens is de Anytone AT-D578UV Plus compatibel met MOTOTRBO Tier 1 en Tier 2. 

Deze Anytone AT-D578UV Plus kan zowel traditioneel analoog als DMR digitaal gebruikt worden. Door deze combinatie zijn er geen beperkingen tijdens het migreren van analoog naar digitaal. De Anytone AT-D578UV Plus is daarom breed inzetbaar voor zowel professioneel gebruik als voor de zendamateur hobby.

Bij de Anytone AT-D578 UV Plus wordt een USB programmeerkabel en software meegeleverd zodat u zelf alle mogelijke instellingen kunt aanpassen. Ook krijgt u er een Bluetooth PTT knop bijgeleverd.

Met de Anytone D578 UV Plus kunt u een DMR en een analoog kanaal tegelijk ontvangen maar ook twee analogen kanalen tegelijk. U kunt de volume per kanaal instellen wanneer u gelijktijdig twee kanalen ontvangt. 

MOTOTRBO, Tier 1 & 2

Buiten Motorola staat MOTOTRBO bekend als DMR. DMR is een acroniem voor Digital Mobile Radio en is een ETSI-standaard voor mobiele landcommunicatie in de 66-960MHz-band. De standaard definieert een TDMA-kanaaltoegang methode met twee slots, waardoor twee gelijktijdige spraak- of gegevensoproepen op een 12,5 kHz radiokanaal mogelijk zijn.  

Tier 1: Dit is het basis niveau: Een licentie vrije vorm van digitale portofoons en mobilofoons met als doel om in te passen binnen de huidige analoge PMR466 licentie vrije portofoon frequenties.

Tier 2: Deze vorm van het DMR of wel Digital Mobile Radio communicatiestandaard, vereist een licentie c.q. zendmachtiging en staat een hoger zendvermogen toe, zowel van portofoon naar portofoon ("porto, porto") als in een repeater netwerk. Dit om een grotere gebiedsdekking te kunnen bieden.

Kenmerken Anytone AT-D578UV Plus:

  • Analog APRX RX
  • Airband RX (Alleen AM)

No customer reviews for the moment.

Write your review

Anytone AT D578UV Plus

Met Analoog APRX RX

Inclusief Bluetooth PTT knop

Write your review

Ook interessant

8 meer producten uit dezelfde categorie: