Left Banner

left Banner

Left banner1

Left banner1

Producten per merk Expert Electronics

 • ColibriDDC HF SDR...

  € 679,00

  ColibridDC is een kleine directe sampling SDR-ontvanger die is ontworpen om te werken op HF-frequenties van 0,09 tot 60 MHz. Met behulp van externe filters is ColibriDDC in staat om frequenties tot 800 MHz te ontvangen. Het wordt bediend via LAN of kan worden aangesloten op een Raspberry Pi3 op afstand worden bediend via het internet.

 • ColibriNANO USB SDR...

  € 285,00

  Expert Electronics Colibri-NANO SDR Rx

  Ultracompacte HF-SDR in USB-stick formaat, zeer gevoelige, lage ruisontvanger

 • Expert Electronics...

  € 3.049,00

  SunSDR2 DX  is een 100 watt SDR-transceiver met directe bemonstering, ontwikkeld voor de serieuze DX-er en wedstrijdoperator. Het omvat alle HF-banden plus 50 MHz en 144 MHz VHF-banden met een ontvanger met algemene dekking. Het combineert hoge prestaties en een zendvermogen van 100 watt in een klein pakket met een LAN-interface voor maximale flexibiliteit.

 • Expert Electronics...

  € 1.999,00

  SunSDR2 PRO  is een SDR-transceiver met directe bemonstering die is ontwikkeld voor serieus DXen en wedstrijden. Het omvat alle HF-banden plus 50 MHz en 144 MHz VHF-banden met een ontvanger met algemene dekking. Het combineert hoge prestaties in een klein pakket en heeft een LAN-interface voor maximale flexibiliteit.