Left Banner

left Banner

Left banner1

Left banner1

AR-6000

AR 6000

€ 5.199,00
Incl. B.T.W.

AR-6000

Professional Grade 9kHz-6GHz, Wide Range Receiver.

Aantal

De AR6000 levert continue tuning van 40 kilohertz tot 6 gigahertz in een breed scala aan modi voor professionele monitoringprestaties die ronduit verbazingwekkend zijn in termen van nauwkeurigheid, gevoeligheid en snelheid. Standaard modi omvatten AM, FM, WFM, FM Stereo, USB, LSB en CW. Een optionele module kan de mogelijkheid toevoegen om APCO25 digitale communicatie te ontvangen plus een optionele I/Q-uitvoer kan worden toegevoegd om tot één megahertz bandbreedte op een opslagapparaat vast te leggen voor latere luister- of signaalanalyse.

Ontworpen voor de monitoring of technische service professional, zijn er geen onderbrekingen in de AR6000 tuning bereik. Met uitzonderlijke tuning nauwkeurigheid en gevoeligheid in zijn tuning bereik, de AR6000 begint op de vloer van het radiospectrum en gaat verder door middel van microgolffrequenties, zodat het kan worden gebruikt voor land-based of satelliet communicatie. Het werkt als een meetbare ontvanger voor diegenen die op zoek zijn naar een betrouwbare frequentie- en signaalsterktestandaard. Om het brede spectrum te ondersteunen, heeft de AR6000 twee antennepoorten, met de extra mogelijkheid van een optionele externe antennekiezer van het voorpaneel van de ontvanger.

Met zijn populaire analoge signaalsterktemeter en grote gemakkelijk te lezen digitale spectrumweergave is de AR6000 voorbestemd om de nieuwe keuze te worden van federale, staats- en lokale wetshandhavingsinstanties, het leger, noodmanagers, diplomatieke dienst, laboranten, nieuwsverzamelende operaties en beveiligingsprofessionals.

http://www.aorja.com/receivers/ar6000.html

No customer reviews for the moment.

Write your review

AR 6000

AR-6000

Professional Grade 9kHz-6GHz, Wide Range Receiver.

Write your review

Ook interessant

9 meer producten uit dezelfde categorie: