Radiokampweek VRZA

Nieuw

Radiokampweek VRZA 30 Mei Oisterwijk

Meer details

€ 0.00 incl. BTW

Radiomarkt

Elk jaar wordt op Hemelvaartsdag tijdens de VRZA Radiokampweek een radiomarkt georganiseerd. In 2019 zal dat op donderdag 30 mei zijn.

Tijdens de radiomarkt kunt u als bezoeker natuurlijk allerlei spulletjes kopen, maar als u iets over hebt, ook verkopen. En ook commerciële verkoop is mogelijk.

Maar bovenal kunt u er een gezellige dag van maken en vele oude bekenden tegen komen. Zoals elk jaar zorgt de organisatie van de radiokampweek voor een enveloppen stand, waar erg mooie prijzen te winnen zijn. Gezellig, met vrienden, collega amateurs, maar ook met het hele gezin. Ook de kleinsten vermaken zich vast opperbest in de speeltuin welke direct grenst aan het terrein van de radiomarkt.

De routebeschrijving naar Streekpark Klein Oisterwijk vindt u hier.

Nieuwe locatie
De radiomarkt vindt plaats op Streekpark Klein Oisterwijk. Oisterwijk ligt vlak bij Tilburg in Noord-Brabant. Dit zal voor de bezoeker ongetwijfeld betekenen dat er naast de bekende ook nieuwe verkopers te vinden zullen zijn, én voor de verkopers weer een gedeeltelijk nieuw publiek. Voor de standhouders zijn er wel een aantal wijzigingen:

  • Het zal voor standhouders mogelijk zijn om auto/bus/aanhangen achter de kraam te plaatsen.
  • Het is voor standhouders die van ver moeten komen mogelijk om te overnachten in hun eigen voertuig. Hiervoor wordt door het streekpark een bijdrage gevraagd van € 10,00. U dient dit wel aan te geven bij aankomst op het park en dit is uiteraard pas geldig vanaf woensdagmiddag. Uw voertuig dient u dan al wel op de door de organisatie toegewezen plaats te zetten.

Openingstijden
De radiomarkt is geopend voor verkoop van 8.00 uur ‘s morgens tot circa 15.30 uur ‘s middags. Voor verkopers is het marktterrein geopend vanaf 7.00 uur tot 7.45 uur voor het opbouwen. De verkopers kunnen op twee manieren hun waar aanbieden. Je kunt een kraam huren of deelnemen aan de kofferbak verkoop.

https://www.radiokampweek.nl/radiomarkt/

Aanbiedingen

truck

VEILIG BETALEN VIA MULTISAFEPAY

return

ZICHTTERMIJN VAN 14 DAGEN

help

VRAGEN? BEL ONS +31(0)591-564098

De producten zijn toegevoegd aan de vergelijker