Categorieën

Categorieën

FT DX3000 Bekijk groter

FT-DX3000D

Nieuw

FT-DX 3000D HF TRANCEIVER YAESU FT DX Heritage

Meer details

€ 1,399.00 incl. BTW

summary.gif

 

De FT-DX 3000 - Voortbouwend op het erfgoed van YAESU FT-DX
 
De FT-DX-3000 is lid van de lange lijn van best presterende YAESU FT-DX serie transceivers. Het neemt de ontwerpvoorstellen voor de FT-DX-9000 en FT-DX 5000 transceivers die hoge lof van over de hele wereld door degenen die streven naar het hoogste ideaal van Amateur-HF communicatieapparatuur hebt ontvangen.
 
De FT-DX-3000 vertoont fenomenale multi signaal kenmerken eerst gedemonstreerd in de FT-DX 5000 toppunt-verhouding. Met behulp van de twee dynamische signaalbereik meetmethode met 10 kHz signaal scheiding, de FT-DX 3000 prestaties is 108.5 dB, IP3 +37 dBm. Met de scheiding van de frequentie van slechts 2 kHz tussen het gewenste signaal en een storende signaal, het dynamisch bereik maatregelen 106 dB en IP3 + 33 dBm.
 
Met alle kenmerken en geweldige prestaties is de FT-DX-3000 een geweldig tuig voor thuis of voor een DX-peditie tegen een echt betaalbare prijs.
 

 Features.gif
160 door 6 meter - SSB/CW/FM/AM/digitaal
Met efficiënte afmetingen van 14,4 "x 4.5" x 12.3 "(W x H x D) en met een gewicht van slechts 22 pond, de FT-DX-3000 is een stevig verpakt transceiver klaar om zeer hoge prestaties op alle Amateur radiobanden van 160 tot 6 meter.

• Ontvangst van de algemene dekking van 30 kHz tot 56 MHz

• FM & AM - Wide en Narrow modi opgenomen
RTTY/PSK31 coderen / decoderen opgenomen
Verschillende eenvoudige verbindingen die beschikbaar zijn voor RTTY, SSTV PSK31, JT en andere Digital Modes
100 watt van solide prestaties
De RF uiteindelijke versterker produceert een schone 100 watt (sommige modi minder) zenden het signaal. Een grote warmte-wastafel wordt gecombineerd met het sterven gegoten aluminium chassis voor een efficiënte warmteafvoer. Een koelventilator, gelegen naast de uiteindelijke versterker en de TX Low Pass Filter ventileert de hitte weg van binnenkant van de kast transceiver. Deze grote axiale ventilator is mechanisch geïsoleerd van het chassis te verminderen van trillingen en lawaai. De snelheid van de ventilator wordt voortdurend gecontroleerd door de temperatuur van de PA-versterker; Basisgewicht van 40 graden C.
Antenne Tuner opgenomen
Hoge snelheid automatische antenne Tuner opgenomen. De antenne tuner gebruikt LC schakelen. Het heeft een grote capaciteit 100 channel-geheugen; de tuning gegevens is automatisch onthouden om tuning tijd bij het wisselen van frequentie.
Beroemde Yaesu Main Tuning Knob
Een zwaar gewogen evenwichtige koperen kern knop wordt gebruikt om het beroemde Yaesu glad vliegwiel operationele gevoel aan de FT DX-3000 Main Dial-knop. Elke gebruiker kan zijn/haar favoriete koppel gevoel van de Main Dial rotatie ingesteld.
Als Output
1e als 9MHz signaal met brede bandbreedte als Output beschikbaar op het achterpaneel voor After-Market band scopes, CW Skimmer, enz.
USB staat
USB-ingang opgenomen voor firmware-updates. Deze invoer kan ook vergemakkelijkt CAT, USB AUDIO IN / OUT en USB-TX Control (PTT, sleutel en FSK)
Extern beheer vanuit een verre locatie
Externe controle (CAT) is mogelijk via USB of seriële poort; deze functie betekent dat de FT-DX-3000 kan op afstand worden bediend vanuit een verre locatie!
Grote TFT-kleurenscherm voor superieure Operability en zichtbaarheid
De FT-DX-3000 presenteert een brede kijkhoek, hoog contrast LCD 4.3 inch TFT indrukwekkende kleurenscherm dat een handig overzicht van de radio's werken functies geeft. Superieure operabiliteit wordt gerealiseerd met deze handige weergave. Hierdoor uitstekend zicht vanuit verschillende gezichtspunten. Zelfs met de vele FT DX 3000 kenmerken en functies maakt het TFT-display werking van de radio eenvoudig en comfortabel.

• Een blokdiagram wordt RX signaal pad weergegeven
• Kies analoge Type of staafdiagram Meter
• Selecteerbare analoge type of staafdiagram meter typeaanduiding
• Aparte onafhankelijke frequentie-Display
• Hoge snelheid Spectrum reikwijdte
• Bandbreedte van het spectrum bereik: 20kHz 50kHz, 100kHz, 200kHz, 500kHz en 1MHz
• TX en RX markeringen weergegeven tijdens "spit" operatie
• Niveau-Indicator
De functienamen en de niveaus van de instelling van de volgende functies worden weergegeven in het hoofdscherm van TFT wanneer een functie knop wordt gedraaid: Clarifier, microfoon, spraakprocessor, SHIFT, breedte, KEYER snelheid en CONTOUR
• AF-FFT reikwijdte
Een scope AF-FFT (Audio Frequency Fast Fourier Transform) is gebouwd in. Deze functie AF-FFT was eerst gedemonstreerd in de FT-DX-9000-serie. Met dit bereik, de audio eigenschappen van de ontvangen signalen; het effect van de aanpassing van de RX als Filterprestaties; en met behulp van de QRM afwijzing functies, kan worden visueel waargenomen. Het is ook mogelijk om te observeren de TX audio kenmerken van uw eigen signaal tijdens het gebruik van de functie van de Monitor. Dit is zeer effectief voor het afstemmen van de parametrische equalizer voor de kenmerken van de stem en het geluid van de microfoon.
• Spectrum toepassingsgebied geheugen
Het toepassingsgebied van het Spectrum-scherm kan worden opgeslagen of herinnerd met één aanraking. Gelijktijdig wordt de tijdinformatie geregistreerd in het geheugen, zodat het verschil in activiteit kan worden herzien en kan worden vergeleken, afhankelijk van de seizoenen en de tijden.
• Cursortoetsen
Zes sleutels die vaak worden gebruikt in de normale werking bevinden zich op de linkerkant van het TFT-display. Andere functies kunnen worden bediend met de toets "Toepassingsgebied" die verandert de "Spectrum toepassingsgebied screen" naar "Functietoetsweergave scherm". Zelfs als de radio is uitgeschakeld, is de laatste bediende sleutel functie gememoriseerd en gemarkeerd.
Best presterende ontvanger RF front-end
De ontvanger van RF Front End circuit is het belangrijkste element omdat het uiteindelijk bepalend is voor de ontvanger van de HF-prestaties. Onze Yaesu Beheerteam heeft superieure RF Engineering kennis geconcentreerd in het ontwerp van de front-end FT DX 3000.

• Vijftien afzonderlijke band pass filters (BPF) worden gebruikt voor de bescherming van de front-end. Dit vermindert effectief de ongewenste en uit signalen van de band.

• In de RF-versterker, de sterke Bipolaire transistor (2SC3357) wordt gebruikt. Deze transistor toont een lage NF en biedt superieure intermodulatie prestaties.

• De winst van elk afzonderlijk apparaat lager wordt bewaard, en de beste geoptimaliseerde werken punt, met de laagste NF, is geselecteerd.

• Een brede dekking douane-ontworpen transformator, met minder magnetische verzadiging, wordt gebruikt voor de I/O van de RF-versterker. Deze constructie maakt de Apparaatprestaties beter en biedt uitstekende multi signaal prestaties.
Conversie-ontvanger en krachtige smalle bandbreedte Filters Crystal dakbedekking
Het krachtige smalle bandbreedte crystal dakbedekking filter verbetert de ontvanger multi signaal kenmerken. De FT-DX 3000 "Down Conversion" ontvanger bouw is vergelijkbaar met de FT-DX 5000. De eerste als de frequentie 9 MHz. Dit maakt mogelijk smalle bandbreedte crystal dakbedekking filters (300 Hz, 600 Hz of 3 kHz) met een scherpe vorm factor die geweldige multi signaal ontvangen prestaties maakt. Het krachtige smalle bandbreedte crystal dakbedekking filter verbetert de ontvanger multi signaal kenmerken.

• De 3 kHz dakbedekking filter sterk verbetert de signaalontvangst SSB tijdens sluit aangrenzende multi signaalcondities.

• De 300 Hz * en 600 Hz dakbedekking-filters bieden het beste CW introductiemilieu wanneer de aangrenzende signalen kunnen van invloed zijn op de gewenste signaalontvangst.

* Opmerking: 300 Hz filter optioneel
Effectieve QRM en QRN afwijzing
Effectieve QRM afwijzing wordt bereikt van de FT DX 3000 als DSP. De hoge snelheid van 32-bits drijvende decimale punt DSP, TMS320C6727B (maximale 2800 MIPS / 2100 MFLOPS) gemaakt door Texas Instruments, wordt gebruikt voor de IF-sectie van de FT-DX-3000. Het signaal wordt verwerkt met de hoge snelheid 300 MHz klokfrequentie.

• Bewezen als breedte en als SHIFT functies bieden geweldige prestaties van de afwijzing van de QRM
ALS SHIFT
Met de normale bandbreedte, het gebied van de band pass verrijdbaar is relatief, zodat schadelijke signalen zijn verworpen van de pass-band
ALS BREEDTE
Door de bandbreedte aan te passen, kunnen invloed signalen aan beide zijden van de pass-band, worden verwijderd zonder het veranderen van de positie van de band pass. De functie als breedte kunt maken van de pass-band smaller met één-aanraking. Deze functie is effectief in een pile-up of een wedstrijd, wanneer de ongewenste signalen net boven en onder de doelgroep signaal liggen. Wanneer de breedte van de als knop is gecentreerd (Klik op punt), is de breedte van de band pass 2,4 kHz in de SSB en CW-modi. "NAR" is ingeschakeld, wordt de minimale pass-band 50 Hz (200 Hz in het SSB-modus), waardoor het mogelijk is om te minimaliseren van de QRM met deze scherpe filter vorm factor. Wanneer de breedte als is ingeschakeld met de klok mee vanuit het middelpunt van de klik, kan de breedte van de band pass worden uitgebreid breder, tot 4000 Hz. Dit kan zorgen voor een rijkere klinkende en comfortabeler QSO bij een lokale lap kauwen.

• CONTOUR
De CONTOUR functie kleermakers ideaal het ontvangen audio signaal zonder de bandbreedte. De CONTOUR functie varieert de omtrek van de als DSP filter pass band kenmerken, en de bouw van in-band signaal gedeeltelijk kan worden gewijzigd. Anders dan de als SHIFT of als breedte, de speciale CONTOUR-pass-band, kan verminderen of piek van het gewenste signaal, gedeeltelijk en voortdurend over de pass-band. Deze functie is effectief, vooral wanneer het ongewenst signaal dicht bij de centrum-frequentie is.

• Digital Noise Reduction (DNR) door DSP
De geïnstalleerde digitale ruis vermindering circuit biedt 15 afzonderlijke parameters. De reductie van lawaai-constanten zijn mogelijk ingesteld op het optimale punt werken door het variëren van de 15 stap parameters volgens het werkelijke geluid binnen de HF-band. Het gewenste signaal componenten zijn piek en de componenten van willekeurige ruis effectief worden geannuleerd.

• ALS INKEPING
Dit hoge Q circuit heeft steile verzwakkingskarakteristieken van 70dB of meer. Effectieve verwijdering van een sterke beat signaal wordt verkregen. De demping kenmerken op brede of smalle bandbreedte kunnen worden geschakeld en het niveau van de demping kan worden aangepast in het Menu modus. Storende signalen kunnen worden verzwakt, terwijl het minimaliseren van de impact op het ontvangen signaal.

• Digitale Notch Filter (DNF) (AUTO NOTCH)
De digitale Notch Filer (niet gefinisht) is een functie die automatisch de storende heterodyne signalen, volgt zelfs als er meer dan één, en zelfs als de beat frequentie verandert met de tijd. Dit is effectief in het verwijderen van de storing signalen.

• CW APF (Audio piek Filter)
De CW-modus heeft de APF (Audio piek Filter) functie een audio piek bij de frequentie van het signaal; Dit verbetert de S/N en verhoogt de leesbaarheid van de CW-signaal. De frequentie van de APF piek kan fijn worden uitgelijnd.
Zeer lage Noise-Floor - geweldig signaal / ruisverhouding
De ratio S/N (signaal-/ ruisverhouding) van het lokale signaal dat wordt geïnjecteerd in de 1ste als mixer is een van de belangrijkste factoren voor de verbetering van de eigenschappen van de ontvanger in de omgeving van de ultra-multi-signaal.

In de FT-DX-3000, de combinatie van de hoge stabiliteit en hoge nauwkeurigheid 40 MHz TCXO (± 0,5 ppm,-10 ° C ~ + 60 ° C), en het DDS maken de fundamentele frequentie van deze radio direct aan de PLL-IC en VCO is vergrendeld. Dit circuit bouw en methode maakt de hoogste kwaliteit lokale signaal, met superieure prestaties van de S/N. Dit betekent dat de ontvanger noise-floor lager wordt gehouden, en realiseert zich het beste blokkeren dynamisch bereik op 2 kHz IP3 prestaties.
Drie IPO instellingen - beste signaal ontvangst tijdens het veranderende omstandigheden van de Band
3-staps IPO instellingen toestaan de exploitant te selecteren van de meest geschikte winst voor de beste signaalontvangst. Deze variëteit van selecties biedt superieure ontvanger prestaties en de best mogelijke communicatie met de veranderende omstandigheden van de band.

Het IPO (onderscheppen punt Optimization) is geselecteerd door een controleschakelaar gelegen op het voorpaneel. De IPO selectie bepaalt de winst van de RF-versterker. De instelling van de winst is zeer effectief in het optimaliseren van de prestaties van de ontvanger, afhankelijk van de antenne en de voorwaarden van de voortplanting communicatie. Het IPO, de ATT en één etappe van de RF-versterker worden gebruikt voor het optimaliseren van de signaalniveaus die worden verzonden naar de mixer. Dit is vooral belangrijk voor HF low-band-werking. De "AMP 1" maakt gebruik van een RF versterker fase, en onderhoudt een beter evenwicht tussen de gevoeligheid en de prestaties van de ontvanger (de winst is ongeveer 10 dB). Bovendien, "AMP 2" maakt gebruik van twee etappes van de RF-versterking en kan hogere gevoeligheid (de winst is ongeveer 17 dB); iets belangrijk op de 6 en 10 meter-banden.
Hoge kwaliteit Audio met Punch
Het circuit van de modulatie van de FT-DX-3000 maakt gebruik van digitale variatie operationele modulatie, waardoor ideaal hoge geluidskwaliteit transmissie.

• Microfoon versterker met parametrische Equalizer
Het circuit van de modulatie van de FT-DX-3000 maakt gebruik van de digitale variatie operationele modulatietype, waardoor ideaal hoge geluidskwaliteit transmissie. Deze radio heeft een parametrische equalizer die maakt het mogelijk veelzijdige aanpassing van de TX-audiokwaliteit door aanpassing van de TX band audio spectrum. De parametrische equalizer kunt wijzigen en de lage, Midden en hoge deel van de audio apart. Deze drie fasen parametrische equalizer kunt TX-audio van hoge kwaliteit geluid gegenereerd omdat het kan worden afgestemd in detail... zonder de audio waardigheid.

• Als DSP spraakprocessor – DX'er en deelnemer bewezen
De spraakprocessor SSB gebruikt als digitale signaalverwerking om de verstaanbaarheid van het uitgezonden signaal tijdens zwak signaal overvolle voorwaarden. De DSP verhoogt het gemiddeld vermogen van de belangrijke toespraak spectrum componenten en vermindert de TX power van de minder belangrijke componenten. Het compressieniveau in de Menu-modus aan te passen van het verzonden SSB-signaal naar de beste suite uw stem kenmerken, de situatie en propagatie voorwaarden pile-up eisen aanpassen.
Drie antenne-ingangen
Drie antenne connectoren zijn beschikbaar op het achterpaneel van FT DX 3000.

• Met meerdere selecties van de antenne is een vooral effectief functie voor DX en wedstrijd opereren.

• Antenne verbinding selecties onthouden en bij het wisselen van banden teruggeroepen.

• De "ANT 3" ingang kan worden ingesteld voor de antenne "RX alleen".
CW functies Galore
• CW APF (ontvanger Audio piek Filter) met 3 bandbreedte stappen
• CW Decode opgenomen
• CW SPOT
• CW Auto nul-in
• CW nul-in Display
• CW volledige inbraak
• Omkering van de CW-modus (USB of LSB)
• CW Keying beschikbaar tijdens SSB
• CW "VOX" vertraging is instelbaar
• Elektronische Keyer met gewichtscontrole
• Keyer peddel stip-streep omkering
• JAMBISCHE een / B selectie
• "Bug" Keying emulatie
• Vier berichtengeheugen (50 tekens elk); vijf w/FH-2 toetsenbord
• Automatische invoeging van het verhogen van de wedstrijd nummer
• Automatische "Beacon" keyer modus
• Dial stap instellen (voor de CW-modus alleen)
• Aparte toets aansluitingen aan de voorkant en de achterkant van de panelen
5 digitale audio-messagerieberichten
Elk kanaal geheugen is geschikt voor het opslaan van maximaal 20 seconden van audio met behulp van de optionele DVS-6.
RX-uitgang
De "RX" de uitgang op de achterzijde van FT DX 3000 heeft u toegang tot het signaal van de versterker van de RF ontvanger. Het signaal kan vervolgens worden uitgevoerd naar een externe ontvanger voor de gelijktijdige ontvangst-band.
Optionele volautomatische µ-Tuning Kit
De u-Tuning Kit die is ontwikkeld voor de FT-DX-9000, is optioneel verkrijgbaar voor gebruik met de FT-DX-3000. Geen andere Amateur Radio transceiver fabrikant biedt een vergelijkbare apparaat dat de prestaties van uw DX in sommige uitdagende operationele situaties verbeteren kan.

Een grote diameter 28 mm spoel, voorzien van een verstelbare magnetische materiële (Ni-Zn ferriet) ferrietkern, wordt gecombineerd, met een hoge resolutie en hoog koppel stepping motor automatisch de resonantie om punt te zoeken. Door het invoegen van deze tuning eenheden voorafgaand aan de voorkant van de RF van de ontvanger, zijn de IP3 punten verbeterd door ongeveer 4 dB. Drie individuele tuning eenheden zijn beschikbaar die betrekking hebben op frequenties van 1.8 MHz via 14 MHz. Vele FT 950, FT 2000/D, FT-DX 5000 en FT DX 9000 Yaesu klanten hebben ze gebruikt en vond ze vooral effectief voor gebruik op de lagere banden.http://www.yaesu.com/indexVS.cfm?cmd=DisplayProducts&ProdCatID=102&encProdID=721B3F7D596827E0B37BD528EE1A56F1&DivisionID=65&isArchived=0Schrijf uw recensie

Aanbiedingen

truck

VEILIG BETALEN VIA MULTISAFEPAY

return

ZICHTTERMIJN VAN 14 DAGEN

help

VRAGEN? BEL ONS +31(0)591-564098

De producten zijn toegevoegd aan de vergelijker