Categorieën

Categorieën

Nieuw
WCS-705 Software IC-705 Bekijk groter

WCS-705 Software IC-705

Nieuw

WCS-705 programmeersoftware voor Icom IC-705, zonder kabel

Meer details

€ 56.50 incl. BTW

RT-Systems (USA) biedt programmeersoftware voor bijna alle beschikbare radio's. Het voordeel: uniform uiterlijk en werking van de programma's, gegevensuitwisseling ook tussen verschillende apparaten en fabrikanten (geheugen).

Met de WCS-7610-software u al het geheugen en de meeste menu-instellingen van de radio gemakkelijk op de pc beheren. Begin met een leeg bestand of lees de huidige instellingen van de radio en wijzig het. U zoveel configuraties opslaan als u wilt op uw pc en deze indien nodig opnieuw aanbrengen.

De opslag is zeer eenvoudig te beheren met Copy&Paste, bepaalde opties kunnen voor alle of meer speihers tegelijkertijd worden gewijzigd. Bovendien is de import beschikbaar uit verschillende gegevensbronnen, e.B. Excel- of ARRL-gegevens, Repeaterbook of iets dergelijks (hiervoor is mogelijk een apart abonnement vereist).

De RT-Systems software werkt met de besturingssystemen Windows 7, 8 of 10, 32 of 64-bits versies. Voor de installatie is een internetverbinding vereist. Sommige producten worden aangeboden als een licentiecode, de download wordt gedaan vanaf de website van de fabrikant. Sommige producten bevatten een datakabel.

Schrijf uw recensie

Aanbiedingen

truck

VEILIG BETALEN VIA MULTISAFEPAY

return

ZICHTTERMIJN VAN 14 DAGEN

help

VRAGEN? BEL ONS +31(0)591-564098

De producten zijn toegevoegd aan de vergelijker