Left Banner

left Banner

Left banner1

Left banner1

WCS-705 Software IC-705

Icom WCS 705 Software IC 705

€ 56,50
Incl. B.T.W.

WCS-705 programmeersoftware voor Icom IC-705, zonder kabel

Aantal

RT-Systems (USA) biedt programmeersoftware voor bijna alle beschikbare radio's. Het voordeel: uniform uiterlijk en werking van de programma's, gegevensuitwisseling ook tussen verschillende apparaten en fabrikanten (geheugen).

Met de WCS-7610-software u al het geheugen en de meeste menu-instellingen van de radio gemakkelijk op de pc beheren. Begin met een leeg bestand of lees de huidige instellingen van de radio en wijzig het. U zoveel configuraties opslaan als u wilt op uw pc en deze indien nodig opnieuw aanbrengen.

De opslag is zeer eenvoudig te beheren met Copy&Paste, bepaalde opties kunnen voor alle of meer speihers tegelijkertijd worden gewijzigd. Bovendien is de import beschikbaar uit verschillende gegevensbronnen, e.B. Excel- of ARRL-gegevens, Repeaterbook of iets dergelijks (hiervoor is mogelijk een apart abonnement vereist).

De RT-Systems software werkt met de besturingssystemen Windows 7, 8 of 10, 32 of 64-bits versies. Voor de installatie is een internetverbinding vereist. Sommige producten worden aangeboden als een licentiecode, de download wordt gedaan vanaf de website van de fabrikant. Sommige producten bevatten een datakabel.

No customer reviews for the moment.

Write your review

Icom WCS 705 Software IC 705

WCS-705 programmeersoftware voor Icom IC-705, zonder kabel

Write your review

Ook interessant

16 meer producten uit dezelfde categorie: